Categories
Uncategorised

Šedrški oratorij v Trstu

Med 25. in 29. julijem štiri sodraške animatorke (Petra, Ana, Katarina in Nadja) vodijo oratorij v italijanskem kraju Kontovel nad Trstom. Na tamkajšnem oratoriju je osem otrok med 7. in 11. letom starosti. Animatorke sporočajo da se počutijo odlično, dobili so že obisk z nacionalne televizijske postaje RAI, za hrano skrbi srbska restavracija iz tamkajšnega kraja, ne manjka pa niti prijetnih dogodivščin.

Categories
Uncategorised

V tvojo smer 2011

Oratorij 2011 je uspešno za nami. Po ponedeljkovem uspešnem štartu nas je v torek obiskala znana slovenska igralka in imitatorka Lucija Ćirović. Bila je zelo zabavna. V sredo smo imeli prav poseben dan, saj smo se odpravili na izlet v Ljubljano. Najprej smo si na Rakovniku ogledali ulični cirkus. Po končani predstavi smo imeli mašo skupaj še z štirimi oratoriji, se sprehodili okoli Koseškega bajerja in si ogledali moderno cerkev v Dravljah. Četrkov dan si bomo zapomnili po obisku starejših občanov, petek pa po predstavitvi ju jitsu borilne veščine, ki sta nam jo prikazala Tomaž in Lara ter seveda po vodnih igrah. Soboto smo zaključili z programom, v nedeljo pa slovesno še s sveto mašo. Bilo je vroče in zabavno. 🙂

P.S.: slike so že na voljo v fotogaleriji: klik klik. 😉

Categories
Uncategorised

Obvestilo za oratorijski izlet

Odhod na izlet je v sredo, 6. julija ob 8.00! Odhajamo v Ljubljano, kjer si bomo ogledali ulični cirkus, ki ga pripravljajo prijatelji iz Romunije.

Otroci morajo obvezno prinesti s seboj podpisane izjave staršev.

Več o uličnem cirkusu na DonBosko.si.

Categories
Uncategorised

Prvi oratorijski dan je uspešno za nami!

Več kot 160 nas je. In lepo se imamo. Prvi dan smo spoznali kdo je prerok Jona, se spoznavali po skupinah in ustvarjali po delavnicah. Po kosilu pa podili na igrah brez meja. Jutri pa akcija naprej.