Categories
Uncategorised

Pripravljalni vikend za animatorje

Sodraške animatorje bo letos pot ponesla v Vuzenico na Pohorju, kjer bomo na poseben način obiskali sv. Janeza Boska, ustanovitelja sodobnega oratorija. Skupaj bomo oblikovali program letošnjega oratorija, zato se nam pridruži, ne bo ti žal!

ODHOD: V četrtek, 2. maja, ob 8.45, zberemo se na parkirišču za cerkvijo.
PRIHOD: V soboto, 4. maja, ob 18.00.

Podrobnejši razpored dogajanja si lahko pogledaš tukaj.

Informacije pri voditeljh: Blanki Čampa na blanka.campa@gmail.com ali na 041/884-643, Tinkari Šilc na tinkara.silc@gmail.com ali na 031/702-822 ter Žigi Lovšinu na likabov@gmail.com ali na 051/364-692.

Mladoletni ne pozabite s seboj prinesti podpisanega soglasja staršev. Najdete ga tukaj.

Categories
Uncategorised

Projekt 8 ur

Od Projekta 72 ur je že minil lep čas. Nikakor pa nas ni minila volja in zagnanost do prostovoljnega dela! Ker je ostalo še nekaj nedokončanega dela in neizpolnjenih obljub, nadaljujemo zadnjo aprilsko soboto (27. april 2013, med 9.00 in 17.00 uro).

STE ZA AKCIJO?

Vse skupaj bo potekalo na podoben način kot že oktobra, le v krajšem obsegu (osem ur) – pobarvati moramo ograjo vrtca in dokončati dela v župnišču. Prisrčno vabljeni prav vsi župljani in občani – za vsakogar se lahko najde nekaj in vsaka pomoč bo dobrodošla. Zaradi lažje organizacije je zaželjena predhodna prijava. Omejitev ni. Po opravljenem delu, bo še družabni zaključek – piknik za vse sodelujoče, ki so kakorkoli pomagali pri obeh projektih. Skratka, super se bomo imeli!