Categories
Uncategorised

Srečanje animatorjev in molitvena ura za mlade

V petek, 31. maja, bo naslednje srečanje za oratorijske animatorje. Dobimo se ob 18h. Srečanja se zanesljivo udeležite, ker se oratorij neizmerno bliža. Po srečanju bo najprej možnost za udeležbo na rekreaciji za mlade ali za družabne aktivnosti v župnijskem domu. Za zaključek se dobimo ob 22h na molitveni uri animatorjev in ostalih mladih, ki bo del celonočnega češčenja sv. Rešnjega telesa, v župnijski cerkvi.

Lepo vabljeni!

Categories
Uncategorised

Čarno jezero 2013

Animatorji Kresničke vabijo otroke od 6. do 12. leta starosti na otroški festival Čarno jezero, ki bo v soboto, 11. maja, v SMC Rakovnik v Ljubljani. Festival sestavljajo igre, delavnice in druge dejavnosti – več o tem na: http://www.donbosko.si/rakovnik/.

Prispevek za udeleženca je 12 € (vstopnina in prevoz). Odhod avtobusa iz parkirišča pri cerkvi v Sodražici bo ob 8.30 uri, prihod nazaj ob 17.00 uri. V spremstvo lepo vabljeni tudi starši (prevoz za starše brezplačen). Otroci brez spremstva staršev morajo s seboj prinesti tudi podpisano izjavo (najdete jo tukaj) in se festivala udeležijo v spremstvu animatorjev.

Obvezna je predhodna prijava pri Sandri Košir (031/469-842) ali na klubkresnicka@gmail.com (najkasneje do srede, 8. 5.).