Categories
Uncategorised

Izobraževanje za nove animatorje

Pričenjamo s pripravami na letošnji oratorij in po naši vsakoletni tradiciji tudi letos v svoje vrste vabimo nove člane, da postanejo ANIMATORJI-PRIPRAVNIKI oz. ANIMATORKE-PRIPRAVNICE.
Izobraževanje za animatorje-pripravnike bo potekalo v ribniškem župnišču v (soboto, 1. marca -> prestavljeno) soboto, 22. marca od 14.00 do 18.30 ure. Prijave do petka, 28. februarja do 18.00 sprejema Evgen Zajc na e-mail naslov: evgen.zajc@gmail.com ali mobilni telefon: 041-299-193.

Za prevoz bo poskrbljeno in se dogovorite ob prijavi.

Categories
Uncategorised

Začetek priprav oratorijskih animatorjev

Prvo srečanje bo v soboto, 1. marca, ob 19.00 uri v župnijskem domu.
Z nami bo prav poseben gost – salezijanec Peter Pučnik – ki bo predstavil vse štiri temelje oratorija ter bistvo animatorstva. Na srečanju se bomo pogovorili tudi o terminu za oratorij, pripravljalnem vikendu in še kakšni pomembni stvari, zato je udeležba obvezna.
–Oratorijski voditelji

Categories
Uncategorised

Postne duhovne vaje

[block color=”#FFF” background=”#f16a10″] Prižgi se, zasveti!
Na letošnjih postnih duhovnih vajah bomo razbijali mite o svetnikih, se spraševali o naši osebni poklicanosti, o tem, kaj svetost pravzaprav pomeni in kako jo živeti ter o večnem življenju.[/block]

TERMINI:

  • Bled, 7. – 9. marec;
  • Pohorje I., 14. – 16. marec;
  • Pohorje II., 28. – 30. marec;
  • Cerknica, 4. – 6. april.

Več informacij najdete na www.donbosko.si/pdv

Sodraški animatorji izbiramo med tremi termini. Vsak oratorijski animator je obvezen, da poskrbi za duhovno pripravo na oratorij! Prijave: klik do obrazca.

Categories
Uncategorised

Šedrški živ-žav

ŠEDRŠKI ŽIV-ŽAV se nadaljuje v soboto, 1. marca, ob 10.00 uri. Otroci, za vas se pripravljajo nove zgodbe, igre in delavnice. Vabljeni tudi novi udeleženci v starosti od 6. do 10. leta.

Se vidimo na živ žavu!

Categories
Uncategorised

Večer družabnih iger

Vsi animatorji in ostali mladi iz Kluba Kresnička ste lepo vabljeni na:

Večer družabnih iger, ki bo v soboto, 15. februarja ob 19.00 v mladinski sobi župnijskega doma v Sodražici. Nekateri se že dolgo časa nismo videli in prav je, da si po izpitnem obdibju in ostalih šolskih obveznostih malo oddahnemo in se v sproščenem vzdušju malo pozabavamo.

Na voljo bodo različne družabne igre, kakšen prigrizek in pijača, ter dobra družba.

Se vidimo!