Categories
Uncategorised

Kresničkin izlet v Pomurje!

Kresničkarji gremo na dvodnevni izlet v Pomurje! 
 
Dvodnevni? Odhod v četrtek, 30. 10. ob 16.00 uri, prihod naslednji dan okoli 22.00 ure. 
 
Kaj bo dogajalo? V četrtek se nastanimo v mladinskem centru v Veržeju, kjer bomo imeli zabavni večer. V petek (praznični dan) bomo združili “prijetno s koristnim”. Udeležili se bomo glinene delavnice, vozili z brodom po Muri, odšli na Otok ljubezni in še kakšno ušpičili.
 
Namen? V osnovi je izlet namenjen druženju in utrjevanju prijateljskih vezi med Kresničkarji, ob tem pa bomo kakšno rekli tudi na temo “kako naprej?˝”
 
Prispevek? 25€ (v kolikor sta iz iste družine dva animatorja, plača le eden!). Del stroškov prevoza, bivanja, hrane (zajtrk, kosilo), delavnic in vstopnin prispeva Kresnička! 
 
Attenzione: 
 prijava je mogoča le z akontacijo prispevka 10€, ki se pobira v nedeljo, 26. 10. po obeh mašah v župnijskem domu! Na avtobusu je 18 prostih mest. 
 
Kdo misli, da se mi sploh ljubi it na dvodnevni izlet? Ma se hecate? Jaaaa pa se miiiii ljubi it, ker vem da bo tole vrhunsko 😉
 
P.s.: Reklamo je dovoljeno deliti naprej potencialnim novim animatorjem/-kam! 
 
Prijeten pozdrav! 
Categories
Uncategorised

Pridi in postani Alias tudi ti!

Ker letos že od avgusta zaključujemo s porokami, bi bilo super, da še uradno začnemo z novim pevskim letom!

Dobimo se v župnijskem domu v mladinski sobi v soboto, 25. 10., ob 18.00, da malce poklepetamo, spijemo kakšen čaj in se malo pogovorimo o novem letu in našem prepevanju. Zelo dobrodošlo bi bilo, če koga povabite osebno k našem zborčku!

Vabljeni vsi, ki bi se nam želeli pridružiti, tako pevci kot instrumentalisti.

Torej, v soboto ne velja manjkati!! 🙂 Do takrat pa lepo se imejte! =D

-Tinkara & Manca

p.s: če te še kaj zanima, lahko kontaktiraš Manco ali Tinkaro na email: manca.lesar@gmail.com ali tinkara.silc@gmail.com

Categories
Uncategorised

Si za akcijo?

Kresničkarji iščemo nove animatorje, sodelavce, vodje, ustvarjalce …

Bi se na pridružil-a tudi ti?

Pridi zraven, ne bo ti žal, ker mi smo odlična ekipa. V prihajajočem pastoralnem letu se bomo imeli še posebej fajn, ker bomo zabeležili naš jubilej – 20 let! Najprej te vabimo, da rešiš anketo na sledeči povezavi: ANKETKA! 😀

Se vidimoooooo!